24/7 bereikbaar: 0031 0164 234 302

DE BRUYN

Sinds de oprichting van De Bruyn in 1965 zijn wij toonaangevend op het gebied van aandrijftechniek waar het gaat om verkoop en MRO. Dit betekent dus niet alleen revisies, wikkelen en service-onderhoud. Wij voorzien onze klanten ook graag van een gedegen advies en de daadwerkelijke levering aangaande nieuwe elektromotoren en/of rotating equipment.

De locatie

Ons kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Bergen op Zoom. Op dit moderne industrieterrein, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen, beschikken wij over alle benodigde kennis en middelen om elke klus te klaren.

Onze werkplaats is uiteraard geschikt voor de kleinere handzame elektromotoren, generatoren, motorreductoren, ventilatoren, tandwielkasten en pompen. Maar ook de minder handzame modellen tot 32ton, kunnen wij perfect handelen op deze locatie van ruim 2500m2.

De Bruyn personeel

Ons bedrijf is niets zonder de mensen die er werken en dat beseffen we ons maar al te goed. Deze mensen vormen een vaste groep collega’s, die zich elke dag weer inzetten voor onze klanten, elkaar en ons bedrijf. Dus ook als het soms even tegenzit. Wij zijn dan ook erg trots op ons team van technisch specialisten en de diepgaande kennis en expertise die we hebben opgebouwd.

Pieter van Abeelen

Directeur

Paul Kok

General Manager

Maurice de Goede

Sales engineer

Peter de Keijzer

Accountmanager (Petro-) chemie en Industrie

Remy de Nijs

Operations manager

Mark Dietzel

Sales Engineer

Jean-Pierre Gulickx

Back Office

Jay O’Neill

Service Coördinator

Uw uitdaging

Maar naast dit alles zijn we ook altijd benieuwd naar uw uitdaging. Dus vindt u net als onze bestaande klanten continuïteit, kwaliteit en een eerlijke prijs een absolute vereiste? Deel uw uitdaging dan eens geheel vrijblijvend met een van onze specialisten.